TOPLEDER💥

TOPLEDER 💥
Jeg finder mig selv.
Jeg tror på mig selv og den jeg er.
Jeg er mig selv – altid.
Jeg bruger det jeg er og den jeg, hver dag. Deri ligger min autenticitet, og det kræver refleksion over, hvad jeg helt grundlæggende tror på her i livet. Jeg oplever at følgeskab skabes af ledere som, ud over at være fagligt dygtige, disciplinerede, respektfulde og venlige i deres kommunikation, også bare er mennesker med alt hvad det indebærer. Jeg minder mig selv om at jeg, til stadighed, må øve mig i at lede mig selv, når jeg tager ansvaret for at lede andre.

Dejlig fredag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💥

Kig forbi vores opdaterede hjemmeside og læs vores kernefortælling her:

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar