ALENETID 💥

ALENETID💥
Går du nogensinde en tur i naturen helt alene?
Det er meget vigtigt for mig. Jeg går regelmæssigt en tur i skoven eller parken, sætter mig under et træ – uden en bog, uden en ledsager, kun med mig selv, og så observerer jeg løvfaldets farver i oktober, efterårets dufte, hører vandets skvulpen ved søbredden, vindens susen i træerne, efterårssolens vame mod min krop, fuglenes sang når de trækker hjemover, eller bemærker mine egne tanker, mens de jager hinanden på kryds og tværs i mit indre. Det virker så godt for mig, og giver mig indre fred.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🙏

Har du lyst til at finde fred med dig selv? Så kan jeg hjælpe dig her:

Du kan gense vores crowdcast fra onsdag omkring hvordan du får ubetinget kærlighed ind i dine roller som selvleder og menneskeleder her:

https://www.crowdcast.io/e/hvordan-udtrykker-jeg

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar