FORELSKELSE 🥰

FORELSKELSE 🥰
Jeg forelsker mig lige her hvor jeg er, i dette unikke øjeblik – giver mig hen og viser opmærksomt tillid til tingenes flod og ebbe. Jeg siger JA til usikkerhed og det uforløste i mit liv. Jeg hopper ud af mit sinds historier og brugte drømme, og er nærværende det sted hvor jeg lærer nyt,
og der hvor vejrtrækningen sker.
Lige her, lige nu.
Kærlighed er svaret.
Spørgsmålet er uvæsentligt

Dejlig dag til dig 🥰

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Er du meget beskæftiget med dine indre bekymringer og tankespind? Virker det for dig og giver dig det liv du ønsker at leve? Hvis ikke så kan jeg hjælpe dig godt videre her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar