STRØMNINGER 💥

STRØMNINGER 💥
Smerte er fysisk
Lidelse er psykisk
Smerter er afgørende for kroppens overlevelse, men ingen tvinger mig til at lide. Lidelser skyldes udelukkende at jeg klamrer mig til eller gøre modstand mod et eller andet; det er et tegn på min manglende bevidsthed om mine indre og ydre mønstre, og derved evnen til at komme videre, finjustere og flyde med livets strømninger.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Hvad er vejen til mere overskud og vedholdenhed? 💥

Vær med her gratis kl. 19.30 i aften, hvor vi træner vores mentale fitness og kommer med vores perspektiver:

https://www.crowdcast.io/e/hvad-er-vejen-til-mere

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar