MENINGSFULDT 💥

MENINGSFULDT💥
Jeg gør mig umage med ikke at gøre en forskel mellem hvad jeg ser som leg og arbejde. Jeg anser alt det jeg gør, hver dag, som en leg og jeg har ikke, på noget tidspunkt, en forestilling om at jeg skal tage, hverken arbejdet, eller mig selv alvorligt. Det ser jeg som det dybt meningsfulde i mit liv; at være fuldt engageret og i flow med det jeg gør, lige her og lige nu, til hver en tid.

Dejlig dag til dig 🥰

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Hver søndag kl. 6.00 releaser vi en 45’ ARACA® Matrix Snak™ på vores Youtube-kanal, hvor vi tæner vores mentale fitness. Du kan se dagens tema her:

En samtale med mit EGO om vores fælles formål💥 🇩🇰

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar