NATURENS TEMPO 💥

NATURENS TEMPO 💥
Jeg ser nu at livet er en række af naturlige og spontane forandringer. Jeg forsøger ikke at kæmpe imod eller forcere udviklingen. Det skaber kun bøvl. Jeg lader virkeligheden være virkelighed og flyder med strømmen i naturens tempo og korrigerer blidt så jeg ikke går på grund men mit liv folder sig ud med rosens skønhed og parfume.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Vi har så travlt, og mangler værktøjer til at sætte tempoet ned både fysisk og mentalt. Det er der råd for. Det er en del af det at mestre livet. At være i synk med sig selv, at huske på hvem der er vigtig for dig i dagligdagen og leve et liv der virker for dig. Virker dit liv ikke optimalt lige nu, så kontakt mig for en samtale om værktøjskassen til at mestre dit liv bedre.

Kristine fik værktøjskassen – læs hendes historie her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar