Loyalitet?

Loyallitet ?

Næste uges dilemma kommer fra Ellen.

Hun har skrevet til os på ahh@araca.dk:

“Jeg står over for et vanskeligt dilemma mellem at opretholde loyalitet over for min familie og at følge mine egne drømme. Baggrundshistorien er, at min familie har altid haft store forventninger til mig og ønsker, at jeg følger deres traditioner og karriereveje. Dog brænder jeg inderst inde for mine egne passioner og drømme, som er anderledes end det, min familie ønsker for mig. Jeg føler mig splittet mellem at gøre mine kære glade og at forfølge mine egne ønsker. Dette dilemma har skabt indre konflikt og tvivl om, hvordan jeg bedst navigerer mellem at opretholde loyalitet over for min familie og at følge mine egne drømme. Jeg søger efter en balance, hvor jeg kan finde min egen vej, samtidig med at jeg respekterer og bevarer den stærke bånd til min familie.

Venlig hilsen
Ellen 💁”

Hvis du har gode ideer til Ellen, så meld dig til næste uges crowdcast her:

https://www.crowdcast.io/c/317uedeke539

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar