Jeg vælger venligheden

Jeg bliver aldrig for gammel til at lære nyt, og ACT matrix metoden, er et godt og brugbart værktøj som sammen med Anders og Anna Helenes måde at formidle brugen af dette på, har bevirket at jeg tænker mere over hvad der sker i en given situation, både inden i mig og i hvordan jeg vælger at handle.

Jeg deltager tit i de ugentlige ACT Matrix Coaching Crowdcasts, som Anders og Anna Helene faciliteter, og disse seancer har hjulpet mig til at tage mit eget perspektiv, til at øge min ro og fleksibilitet når jeg er sammen med andre mennesker både i forbindelse med mit arbejdsliv og mit privat liv.

Jeg vælger venligheden og er blevet mere bevidst om den positive afsmittende effekt den har på mig selv og mine omgivelser. 

Jeg er mere opmærksom på hvordan andre reagerer og vælger nu ikke at lade deres reaktion komme ind under huden på mig. 

Jeg er blevet mere fleksibel i forhold til mig selv og mine omgivelser, og jeg er blevet bevidst om at sætte tempoet ned, så jeg har tid til at tænke over hvad jeg vælger at sige i en given situation.

Anne Ehrenreich

2 thoughts on “Jeg vælger venligheden

Skriv et svar