Nyvoksen? Lær at tackle negative tankemønstre og opbygge mentalt overskud som nyvoksen.

Fra denne ACT Matrix Coaching session om nyvoksne og deres kamp mod negative tankemønstre samt opbygning af mentalt overskud kan vi udlede flere hovedbudskaber:

1. Definition af målgruppen “nyvoksne”: Målgruppen identificeres som individer mellem 18 og 27 år, en periode hvor mange oplever overgangen til voksenlivet med dens tilhørende udfordringer, herunder at håndtere negative tankemønstre og opbygge mentalt overskud.

2. Adressering af negative tankemønstre:

Sessionen fremhæver vigtigheden af at identificere og arbejde med negative tankemønstre blandt nye voksne, som kan omfatte selvdestruktiv tale, følelser af utilstrækkelighed, og en oplevelse af livet som uoverskueligt.

3. Opbygning af mentalt overskud:

Der lægges vægt på strategier til at opbygge mentalt overskud, som involverer at engagere sig i aktiviteter, der bringer glæde, forbedrer velvære, og fremmer positiv interaktion med andre.

4. Vigtigheden af socialt samvær:

Socialt samvær og støtte fra andre fremhæves som centrale elementer i bekæmpelsen af negative tanker og opbygningen af mentalt overskud. Det inkluderer det at dele følelser med andre, som lytter og forstår.

5. Teknikker til mental energigendannelse:

Sessionen diskuterer forskellige teknikker til at genopbygge mental energi, såsom at praktisere taknemmelighed, engagere sig i fysisk aktivitet, og deltage i sociale aktiviteter som at synge i kor eller være fysisk aktiv i naturen.

6. Personlig vækst gennem refleksion:

Der opfordres til refleksion over personlige styrker og værdier, og at genkende og værdsætte det, man er god til, samt at udtrykke taknemmelighed, både internt og over for andre.

7. Håndtering af følelser og accept:

En vigtig del af sessionen omhandler teknikker til bedre at forstå og håndtere egne følelser, herunder betydningen af at bemærke og acceptere følelser som et skridt mod at vælge en mere konstruktiv reaktion.

Disse hovedbudskaber understreger vigtigheden af at anerkende og arbejde med negative tankemønstre, fremme mentalt overskud gennem positive aktiviteter og sociale relationer, og fremme personlig vækst og velvære blandt nye voksne.

Se hele you tube sessionen her:

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene Hjort

ICF og ACT Matrix Coach

ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Skriv et svar