VIRUS😊

VIRUS😊
Jeg rammes altid, som ved en influenza.
Da en smilede til mig i dag begyndte jeg også at smile. Jeg gik rundt om hjørnet og en så mig grine. Da han smilede, indså jeg at jeg havde givet det videre til ham. Jeg tænkte på smilet, og indså dets værd. Smilet smitter. Et enkelt smil, som mit, kunne rejse hele kloden rundt. Så når jeg føler et smil er på vej, så giver jeg bare lods. Jeg gemmer ikke på det, men starter en epidemi, og håber på at jeg får hele verden inficeret.

Dejlig tirsdag til dig 😊

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 😊

Imorgen 19.30 CET præsenterer vi vores nye crowdcast: Hvordan du får mere latter i dit liv❓

Du kan melde dig til her:

https://www.crowdcast.io/e/hvordan-du-fr-mere

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar