COACHING 💥

COACHING 💥
En ven spurgte sin gode studiekammerat på universitet: “Hvorfor bruger du tid og penge på en coach? Kan hun virkelig hjælpe dig med at tjene penge til livets ophold?”
”Nej, men takket være hende ved jeg nu hvad jeg skal gøre når jeg har tjent dem”, lød svaret.

Dejlig dag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🌞

Mange ledere har styr på deres faglighed, viden og færdigheder – den vandrette personlige udvikling og læring. Men hvad med den lodrette? Modenhed, selvindsigten, den indadrettede udvikling. Hvem er jeg? Den kan man ikke tilegne sig på samme måde. Detver en oplevelsesrejse der kræver perspektivtagning og vejledning f.eks. af en erfaren og uvildig executive coach. Kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar