STAFETTEN 💥

STAFETTEN💥
Det første der slår mig, når jeg ser tilbage på at være nybagt forælder, og jeg så ind i øjnene på mine børn da de var helt små, var deres uskyld: denne skønne og manglende evne til at lyve, bære en maske eller foregive at være noget andet end det de var. Mine børn var præcis som resten af ​​naturen. En kat er en kat, en rose er en rose, en stjerne er en stjerne o.sv. Alt er ganske enkelt hvad det er. Kun et voksent menneske som mig, kan være én ting og foregive mig at være en anden.

Hvis jeg som voksen skælder mine børn ud for at have fortalt sandheden eller bare siger det de tænker og føler, så bliver mine børns uskyld tilsløret af min frygt for at fejle, og af mine tillærte regler, tilknytninger, overbevisninger, koncepter og fordomme; og snart vil mine børn slutte sig til rækken af ​​de utallige mennesker, som mig, der har glemt sig selv og må erkende: ‘Jeg ved ikke mere hvem jeg er’. Efter at have gemt sandheden for andre for længe, ​​ender jeg med helt at glemme mig selv – mit indre barn, og mit ansvar for mine børns bevidstgørelse om hvem de er.

Dejlig dag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Er du udfordret som forælder til en Nyvoksen, der er udfordret med sig selv, og du ønsker at hjælpe, men det er svært? Så kontakt mig her for en uforpligtende snak:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar