MISTRIVSEL 💥

MISTRIVSEL💥
Et ungt ledertalent spurgte interesseret topchefen: “Hvorfor er der så mange mennesker der ikke er engagerede eller mistrives i deres job og siger op i disse tider?” Hun svarede, “Mennesket elsker aktivitet der giver mening og kan gøres for sin egen udviklings skyld, ikke fordi det skal godkendes af nogen, opnå en KPI, eller for den sags skyld give overskud eller personlig vinding”

Så fortalte hun en lille historie om en mand som blev ansat af en forsker. Han blev anbragt i en baghave og givet en økse med følgende instruktion:
“Kan du se den træstamme der ligger der?…. Godt. Jeg vil have dig til at bruge al din viden, færdigheder og energi på at hugge den til brænde, MEN du må kun bruge bagsiden af ​​øksen, ikke bladet.

Du får 1000 kroner i timen for at gøre det”

Manden troede forskeren var skør, men lønnen virkede super, så han begyndte at arbejde.
To timer senere kom han retur og meldte: “Jeg siger op.”
“Hvad er der galt? Er du ikke tilfreds med den løn jeg giver dig? Jeg fordobler din løn!”
“Nej tak,” sagde manden. “Lønnen er meget meget fin. Men når jeg hugger brænde på denne måde, så savner jeg at opleve fremskridtet og glæden ved at se spånerne flyve omkring mig”

Dejlig dag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 😉

Mistrives du i dit arbejde lige nu? Ønsker du at få mere glæde og engagement i dit virke på jobbet? Så kan en investering i en coachingrejse være en effektiv løsning.

Kontakt mig her:

En klienthistorie:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar