PERSPEKTIVTAGNING💥

PERSPEKTIVTAGNING 💥
Jeg ser på mig selv, som om jeg så på en anden person, og skriver derefter – i stikordsform på et stykke papir – Hvordan jeg vil beskrive mig selv? For eksempel: forretningsmand/kvinde, politiker, menneske, mand, kvinde, o.s.v., hvad som helst.

Jeg lægger mærke til, at jeg fik ‘jeg’ til at observere ‘mig’.

Dette interessante fænomen har altid vagt undren blandt filosoffer, mystikere, videnskabsmænd og psykologer. Det at ‘jeg’et’ kan observere ‘mig’et.’ Jeg er derfor meget mere nysgerrig på ‘jeg’et’ – end ‘mig’et’. Det der konstant ændrer sig er ‘mig’. Det gør ‘jeg’ ikke.
I denne erkendelse har jeg fundet kilden til min indre fred og dermed kilden til fred i verden.

Dejlig dag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Lær at træne din #psykologiske fleksibilitet og opnå mere livsglæde og trivsel ind i dit liv lige nu.
1 coachingsession kan være alt det der skal til. kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar