24 TIMER 💥

24 TIMER💥
Jeg investerer min tid i materielle goder og opnår korte lykkeglimt.

Jeg investere min tid i min kæreste, mand, elsker, mine børn, min familie og mine nære venner, og opnår store lettelser og glæder.
Jeg investerer min tid i min passion og virke som coach, og opnår lettelse og store glæder i min personlige modningsrejse.

Jeg investerer min tid i min bil, hus og have, og jeg finder lettelse, glæder, fred og ro ved blot at være tilstede med mig selv i disse rum.

Jeg investerer min tid bag “skærmen: coacher, læser, designer, træner, surfer sociale medier, og opnår lettelse og lindring, glæder og velvære.

Jeg investerer min tid i at spise sund mad, drikker lækker champagne og opnår stor glæde og velvære.

Jeg investerer min tid i at holde min krop rank, stærk og fyldt med energi og velvære. Og frem for alt investerer jeg min tid i at holde mig selv mentalt fit 24 timer i døgnet, ved at sove og restituere det jeg skal, sætter tempoet ned ved at være nysgerrig på mig selv, ved at tage mit eget perspektiv løbende så jeg bemærker når min autopilot trigges og jeg ser jeg har alternativer der virker bedre.

Jeg bemærker min lettelse, når mine smerter lindres, og jeg bemærker min glæde når jeg føler velvære.

Jeg bemærker livets gaver med forundring.

Jeg investerer mine 24 timer i mig selv og dem der er vigtige for mig.

Min lykke afhænger ikke af andre, kun min egen evne til ikke at tilsløre den.

Det virker!

Dejlig dag til dig ❤️

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Se vores mest sete lørdagsudsendelser i 2022 på vores Youtube-kanal her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar