AT STIFTE FAMILIE 💥

AT STIFTE FAMILIE💥
For mig er det en del af en større helhed.
En del af en større livsudfoldelsesproces.
Ikke blot min egen, min familie, mine naboers familie, vores samfund, den familie vores samfund er en del af her på kloden, og den familie kloden er en del af i hele universet.

Set i dette perspektiv har jeg ansvaret for min egen blomstring og herefter min families blomstring. Sætte rammer, forbereder og gøder jorden, sår frø, vander og plejer, med ro, regelmæssighed, renlighed, rettidighed i naturens tempo, så det hele spirer, vokser og blomstrer naturligt, ikke forceret. Det stopper ikke her. Jeg har også ansvaret for min adfærd i relation til mine naboers blomstring, samfundets, klodens og universets fredelige blomstring gennem min venlige og inkluderende adfærd.

Jeg er den første brik i rækken af dominobrikker der spreder glæde og velvære og bidrager til universets uendelige, naturlige og smukke ekspansion. Jeg er en del af universets gode, sande og smukke blomstring.

Deri ligge mit meningsfulde kærlighedbidrag, og deri også at vi alle har ansvaret for at sikre hinandens blomstring, der hvor vi kan gøre en forskel i det nære.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Nyvoksen eller fuldvoksen? Har du svært ved at finde meningen med det hele? Din mission?, dit kald?, din passion?, din profession? Så er der håb og konkrete muligheder i en coachingrejse med mig her:

Du er ikke alene om at investere i dit liv. Læs om vores klienthistorier her:

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar