TILSLØRINGER 💥

TILSLØRINGER 💥
Når jeg er lige mellem her og der, når noget er slut og jeg venter på det næste skal begynde, når jeg er fristet til at lade mig selv distrahere, eller lede efter
en flugtvej; så kan jeg i stedet stoppe op, være åben, nysgerrig, og sårbar, og se mig selv dukke op midt imellem fortidens og fremtidens tilsløringer.

Det er en god indsigt at være opmærksom på de tidspunkter, hvor du kan føle dig usikker eller urolig, og hvor du måske forsøger at undgå disse følelser ved at distrahere dig selv eller flygte fra situationen.

At stoppe op og være åben, nysgerrig og sårbar kan være en effektiv måde at håndtere disse situationer på. Ved at være opmærksom på dine følelser og tanker kan du begynde at afdække eventuelle tilsløringer eller begrænsninger, der kan hindre dig i at bevæge dig fremad og tage positive skridt i din tilværelse.

Ved at være åben og nysgerrig kan du også begynde at udforske nye muligheder og perspektiver, der kan hjælpe dig med at finde en ny vej fremad og skabe mere positiv forandring i dit liv.

Det kan være en udfordring at være sårbar og åben, men det kan også føre til større selvindsigt og personlig vækst. Det kan være nyttigt at søge støtte fra en coach, hvis du finder det svært at håndtere disse følelser alene.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™

“Undgå stress og sygemeldinger – Tilmeld dig ACT Matrix Coaching Webinar!”

Tilmeld gratis her:

https://www.crowdcast.io/e/undg-stressrelaterede

Læs klienthistorie her:

# psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar