TILLADELSE 💥

TILLADELSE💥
Når jeg ikke værdsætter mig selv på et dybere bevidsthedsniveau, så giver jeg
mennesker jeg ikke engang kender, eller mennesker jeg ikke bryder mig om eller ikke respekterer, tilladelse til at reducere min glæde og mit velvære i løbet af min dag. Derfor stiller jeg ofte mig selv dette spørgsmål: Behøver jeg så overhovedet at give nogen tilladelse, når det ikke handler om mig?

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Hør vores nye udsendelse med temaet “Sæt tempoet ned” med Sludrechatollet. aka Flemming Lauritsen på Radio4 lige her:

På vores webinar i aften kl. 19.30-20.15 går vi i dybden med temaet deler et par redskaber til at håndtere stress og udbrændthed. Du kan tilmelde dig gratis lige her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar