ACT MATRIXEN

ACT MATRIXEN

Jeg lærer gennem mine fem sanser, som bliver til oplevelser i mit sind. Samtidig gør jeg ting for at opnå glæde og velvære i forhold til mig selv og dem der er vigtige for mig eller lettelse og lindring fra ubehagelige oplevelser.

At bemærke alt dette er opmærksom bevidsthed – eller mindfullness. Når jeg ved, hvad der sker omkring mig, hvad der dukker op inde i mig (vigtige og ubehagelige ting), og accepterer, hvor mine handlinger fører mig hen, lærer jeg, hvad der virker for at opnå harmoni og trivsel i livet.

Når jeg reflekterer og svarer på ACT Matrixens spørgsmål, øger det min psykologiske fleksibilitet og perspektivtagning, og dermed min livsbalance.

Jeg anvender den når som helst jeg ønsker det. Den er blevet en værdifuld del af min livspraksis, fordi den virker for mig.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Webinar for Nyvoksne imorgen 20/6-2023 19.30-20.15. Tilmeld her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar