DILEMMA OM TILGIVELSE

DILEMMA OM TILGIVELSE

Gense tirsdagens dillemma om tilgivelse og oplev forslagene der bidrog til at Elisabeth kunne komme godt videre:

https://www.crowdcast.io/c/20r0i19644g8

Elisabeth skrev til os…

Jeg står over for et svært valg. Skal jeg tilgive en person, der har såret mig dybt? Vi havde engang et stærkt bånd, men personen gjorde noget, der virkelig sårede mig. Nu er jeg i tvivl om, hvorvidt jeg skal give personen en chance til eller bevare min selvrespekt. Jeg er stadig usikker på, hvordan man navigerer i sådanne situationer. På den ene side ønsker jeg at finde indre ro og forsoning, men på den anden side vil jeg ikke blive udnyttet eller såret igen. Jeg prøver at finde balancen mellem at lytte til mit hjerte og beskytte mig selv.

Håber I kan give mig input til at løse mit dilemma.

Kærlig hilsen
Elisabeth

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar