Om at træffe de rigtige valg for mig.

ARACA® Snak™ 26/8-2023 🇩🇰
3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at støtte mig selv i at træffe de rigtige valg for mig.

De 3 budskaber:

  1. Egen støtte til rigtige valg: I lørdagens ARACA® snak understreges vigtigheden af at støtte sig selv i at træffe de rigtige valg. Dette indebærer at tage ansvar for ens egne valg og handlinger, i stedet for at søge andres godkendelse eller rådgivning.
  2. Læring gennem udfordringer: Udfordringer og risici, selv dem der fører til fejl, ses som læringsmuligheder. Når man bevæger sig udenfor sin komfortzone og overvinder frygten, vokser man både fysiologisk og psykologisk. Tempoet skal nedsættes for at mærke efter og analysere situationen, før man træffer valg.
  3. Mod, ansvar og vækst: Øvelsen ligger i at tage modige skridt og påtage sig ansvar for ens valg. Ved at være bevidst om modet og valgene kan man lære af erfaringerne og vokse som individ. Accept af, at fejl og udfordringer er en del af udviklingen, styrker ens villighed til at prøve nye ting og træde ud i ukendte farvande.

Om at støtte mig selv i at tage de rigtige valg for mig selv.

Livet elsker dig ❤️ Anna Helene Hjort 💃 ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar