Om at jeg er unik som jeg er

ARACA® Snak™ nr. 111 – 16/3-2024 🇩🇰💥

3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at jeg er helt unik som jeg er.

Hovedbudskaberne i lørdagssnakken i dag er:

1. Værdien af Individualitet:

Budskabet er, at alle er unikke og kan udtrykke det, der gør dem specielle, i stedet for at forsøge at være som andre. Det understreger, at ved at være sig selv, bringer man noget enestående og værdifuldt til verden.

2. Selvrefleksion og Selvopdagelse:

Snakken opmuntrer til, at man kan tage sig tid til at reflektere over, hvem man er, og hvad man virkelig mener og tror på. Det er vigtigt, særligt hvis man føler, at man har mistet forbindelsen til sig selv.

3. Ægthed versus Sociale Medier:

Der skelnes mellem at skille sig ud på overfladisk vis, som ofte ses på sociale medier, og det at være ægte og original i ens personlige udtryk og livsstil. Det fremhæves, at det ikke handler om at fremvise et bestemt image, men om at være tro mod sig selv.

4. At Tage Ansvar for Sin Historie:

Budskabet er også, at man kan acceptere og tage ansvar for sin egen historie, både de gode og de dårlige dele. Ved at acceptere sin fortid kan man bidrage positivt til verden og forme en bedre fremtid.

5. Stå ved Sig Selv:

Der opfordres til at stå ved sig selv i nuet og være ærlig over for både sig selv og andre. Dette indebærer at acceptere sig selv som man er, uafhængigt af eksterne faktorer eller andres meninger.

6. Bidrag til Verden:

Snakken slutter af med en opfordring til at anerkende, at alle kan noget unikt at bidrage med til verden, og at dette bidrag er vigtigt for både nutiden og fremtiden.

I sin essens er snakken en hyldest til individualitet og ægthed, med en opfordring til at leve et liv, hvor man er tro mod sig selv, tager ansvar for sin historie, og bidrager positivt til verden omkring sig.

Se og hør lørdagssnakken her

Og på vores sociale medier.

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene Hjort

ICF og ACT Matrix Coach

ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed

#ACTMatrix

#Coaching

Skriv et svar