EN DEL AF DET HELE 💥

EN DEL AF ET HELE💥
Jeg har ikke længere brug for at være speciel og skille mig ud.
Jeg skal ikke mere bevise noget over for mig selv eller andre; at jeg er noget, at jeg er god nok.
Jeg er en del af universet, ligesom et
træ, som græsset, som vandet i havet, og skyerne på himlen, som en efterårsstorm, som roserne i haven. Jeg er en del af det hele.

Det er en smuk indsigt at erkende, at du er en del af en større helhed og ikke behøver at bekræfte din egen værdi gennem at være speciel eller skille dig ud fra andre.

Som en del af universet og den naturlige verden er du forbundet med alt omkring dig, og du har en unik plads i den større sammenhæng. Du behøver ikke at bevise noget for at være værdifuld eller betydningsfuld.

At acceptere dig selv som en del af helheden kan give dig en følelse af fred og tilhørsforhold, samtidig med at det kan inspirere dig til at tage ansvar for at passe på og beskytte det univers, du er en del af.

Det kan være nyttigt at øve mindfulness og meditation for at fordybe din forståelse af din forbindelse med verden omkring dig. Det kan også hjælpe at fokusere på at leve et liv i overensstemmelse med dine værdier og formål, så du kan bidrage positivt til den større helhed.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

“Undgå stress og sygemeldinger – Tilmeld dig ACT Matrix Coaching Webinar nu!”

Tilmeld gratis her:

https://www.crowdcast.io/e/undg-stressrelaterede

Klienthistorie:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar