Vidste du det?

Vidste du det?

Vidste du, at forskning har vist en forbindelse mellem ACT Matrix Coaching og en øget følelse af glæde og latter? En undersøgelse i “The Journal of Positive Psychology” viste, at individer, der deltog i ACT-baseret coaching, rapporterede en signifikant stigning i deres oplevelse af positive følelser, herunder mere latter og glæde, sammenlignet med dem i kontrolgruppen. Dette antyder, at ACT Matrix Coaching kan bidrage til at fremme øget glæde og positive følelser hos klienter.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching

Selv hvis man er arbejdsløs gavner latter:

Kom og vær med kl. 19.30-20.00 i aften her:

https://www.crowdcast.io/c/cbyr8e3qt3yt

Skriv et svar