Om at jeg er ét med alle på jorden

ARACA® Snak™ nr. 110 – 9/3-2024 🇩🇰💥

3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at jeg er ét med alle på jorden.

Hovedbudskaberne i lørdagssnakken i dag er:

1. Forbindelse gennem fælles menneskelighed:

Samtalen understreger vigtigheden af at anerkende vores fælles menneskelighed, uanset forskelle. Ved at fokusere på det, vi har til fælles, fremfor at dele os op i grupper (som eksemplet med cowboys og indianere), bliver det lettere at skabe forbindelser mellem mennesker.

2. Værdien af ligesindede forbindelser:

Vi taler om, hvordan meditation eller visualisering for healing kan skabe forbindelser med ligesindede mennesker over hele verden. Denne forbindelse med ligesindede styrker følelsen af fællesskab og samhørighed på tværs af fysiske og kulturelle grænser.

3. Healing og kærlighed som universelle kræfter:

Diskussionen bringer også kærlighedens og healings helende kraft frem. Ved at åbne op for kærlighed, ikke kun til os selv men også til dem, vi møder, fremmes healing og forståelse. Denne tilgang understreger, at kærlighed kan være en kraftig healer, både fysisk og følelsesmæssigt.

4. Individualitet versus fællesskab:

Vi berører et punkt om, hvordan samfundet ofte opdeler mennesker i kategorier (religion, politik osv.), hvilket skaber afstand mellem individer. Ved at bryde med denne tendens og i stedet omfavne vores fælles menneskelighed, kan vi overkomme separation og skabe mere meningsfulde forbindelser.

5. Det valgfrie i forbindelser:

Selvom der tales om vigtigheden af forbindelse og fællesskab, nævnes det også, at det ikke er nødvendigt at forbinde sig med alle. Valget af, hvem vi forbinder os med, bør være baseret på gensidig god energi og de positive bidrag, disse forbindelser bringer til vores liv.

Se og hør lørdagssnakken her

Og på vores sociale medier.

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene Hjort

ICF og ACT Matrix Coach

ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed

#ACTMatrix

#Coaching

Skriv et svar