SKRÆMMENDE 💥

SKRÆMMENDE 💥
Jeg synes ikke det var særligt skræmmende at sige mit faste job gennem et årti op og blive selvstændig.
Mange sagde: “Du er godt nok modig!”
Men ved du hvad der var virkelig skræmmende at tænke på❓
At jeg, som 100 årig, skulle sidde og tænke tilbage på et liv, hvor jeg ikke kunne arbejde med det jeg er virkelig dygtig til og brænder for – min passion. Det som verden har brug for – min mission: Fred i verden ved at hjælpe mennesker til at finde freden i dem selv, og komme trygt og godt videre i livet.
Og tænk en gang; nu bliver jeg betalt for min profession og mit hjertes kald, og har taget det fulde ansvar for mit liv og mine valg.

Dejlig sommer lørdag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💥

Hvis du selv er i en presset eller fastlåst livs- eller jobsituation, og har brug for inspiration til at finde løsninger og komme godt videre, så kontakt mig for en uforpligtende, fortrolig og personlig coaching samtale her:

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar