KILDEN ❤️

KILDEN ❤️
Når min meditationspraksis endelig er i stand til at gøre mit sind helt stille, så søger jeg ikke efter noget sensationelt i den åbenbaring som stilheden kan bringe: så som lys, inspiration eller indsigt. Faktisk søger jeg slet ikke mere. Jeg begrænser mig selv til kun at observere.

Jeg tager alt ind der dukker op og kommer til bevidsthed for mine sanser, alt hvad der således er, åbenbarer sig for mig, uanset hvor banalt og almindeligt det måtte være. Den eneste åbenbaring kan for eksempel bestå af det faktum, at mine hænder er kolde, at jeg har en trang til at ændre min kropsstilling, eller at jeg er bekymret for mit fysiske helbred.

Lige meget hvad, så er det vigtige at jeg er blevet opmærksom på dette. Indholdet af min bevidsthed er mindre vigtigt end kvaliteten af ​​bevidstheden. Efterhånden som kvaliteten forbedres, bliver mit sinds stilhed dybere.

Og efterhånden som mit sinds stilhed bliver dybere, oplever jeg forandringen. Jeg opdager, til min glæde, at åbenbaringen ikke handler om viden. Åbenbaringen er en udtømmelig kilde af indre fred og ubetinget kærlighed der transformerer mig og sætter mig fri.

Dejlig dag til dig ❤️

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar