#PSYKOLOGISKFLEKSIBILITET💥

PSYKOLOGISKFLEKSIBILITET 💥

Hvis der er noget jeg ikke kan lide, så ændrer jeg det. Hvis der er noget jeg ikke kan ændre, så accepterer jeg det og gør noget andet der er vigtigt for mig istedet. Jeg klager aldrig.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

De nyvoksnes mentale trivsel er vores hjertesag. Derfor har vi en speciel pakke til dig, hvis du som forældrer og/eller din nyvoksne er træt af de lange ventelister og gerne vil investere i en mental forandringsrejse for din nyvoksne. En rejse der er hurtigere igang, “sjovere” og sejere: Få din personlige coach og et mentalt træningsforløb der forebygger og bygger din nyvoksne op. Kontakt mig her for en uddybning af mulighederne:

Nogen gange skal der ikke så meget til. Se et eksempel på Matilde som vi hjalp med at hjælpe sig selv godt videre efter bare én coaching session.

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar