SAND LYKKE 💥

SAND LYKKE 💥
Hvis lykken følges af frygten for at miste den, og jeg klamrer mig til det noget eller nogen jeg synes betinger den, så har jeg misforstået hvad lykken er.
Sand lykke er at erkende at min lykke ikke afhænger af noget eller nogen.
Den bor i mig og er mig givet for evigt.

Denne refleksion fremhæver, at sand lykke ikke afhænger af eksterne faktorer, og at hvis man klamrer sig til noget eller nogen for at opnå lykke, har man misforstået, hvad lykke egentlig er. Det at erkende, at lykke ikke afhænger af noget eller nogen, er ifølge refleksionen sand lykke. Det betyder også, at man ikke behøver at bekymre sig om at miste lykken, da den allerede er en del af en selv og givet for evigt. Refleksionen kan tolkes som en påmindelse om at søge lykke indefra og ikke afhænge af ydre omstændigheder for at føle sig lykkelig.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Overvind stress og udbrændthed – ACT Matrix Coaching Webinar på onsdag 8/3-2023 kl. 19.30-20.15 lige her:

https://www.crowdcast.io/e/overvind-stress-og

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar