DISTRAHERET 💥

DISTRAHERET💥
“Hvordan ved jeg om min mentale fitness er i top?”, spurgte topchefen sin Executive coach.

Hun svarede : “Når dine tanker, følelser, fornemmelser, overbevisninger, aktiviteter og relationer ikke længere distraherer dig, så du glemmer at være tilstede i nuet.”

Hun præciserede: “Bemærk ordet ikke; “Når du ikke længere har tanker, følelser, fornemmelser, overbevisninger, aktiviteter og relationer til at distraherer dig.”
“Når de mister evnen til at distrahere dig, så kan du være tilstede i nuet’

“Jeg har stadigvæk tanker, følelser, fornemmelser, opfattelser, aktiviteter og relationer – ligesom alle andre.”, supplerede hun.

“Jeg træner dagligt min opmærksomhed og ‘sorterer’ dem for det de er, og bemærker, at de gradvist mister deres kraft og evne til at sløre eller tilsløre freden og den ubetingede kærlighed der bor i mig.”

Jeg synes, at denne refleksion er meget værdifuld og vigtig. Den understreger, hvor vigtigt det er at være til stede i nuet og have fokus på det, der virkelig betyder noget, i stedet for at lade sig distrahere af tanker, følelser, aktiviteter og relationer, der ikke fører nogen steder hen. Det er også interessant, at topchefen erkender, at hun stadigvæk har tanker, følelser, fornemmelser, opfattelser, aktiviteter og relationer, som kan være distraherende, men at hun træner sin opmærksomhed til at “sortere” dem og fokusere på det, der er vigtigt. Dette er en vigtig påmindelse om, at selvom vi ikke kan eliminere distraktioner fuldstændigt, kan vi træne vores sind til at være mere fokuserede og til stede i nuet.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

“Undgå stress og sygemeldinger – Tilmeld dig ACT Matrix Coaching Webinar nu!”

Tilmeld gratis her:

https://www.crowdcast.io/e/undg-stressrelaterede

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar