LEDELSE

LEDELSE

Lederskab er ikke længere betinget af position, hierarki eller antallet af direkte rapporter.

Ledere i dag kan være alle, der mobiliserer mennesker til at få opgaverne udført i et respektfuldt og meningsfuldt samarbejde.

At kende sig selv, udøve selvledelse, udvikle høj psykologisk fleksibilitet og evne til at skabe psykologisk tryghed blandt mennesker i sociale kontekster er helt centrale kompetencer for enhver der påtager sig ejerskab, ansvar og står på mål at realisere et fælles formål sammen med en gruppe af mennesker.

🌞 Dejlig dag til dig.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ARACA® – det handler om dig.™

Virksomhedsleder se her!

Vi motiverer, inspirerer og hjælper ledere i store og små familieejede virksomheder med at udvikle og fastholde deres ledelsestalenter og teams, så det virker.

Vi bidrager til at skabe trivsel og ro, bæredygtig innovation og vækst i deres virksomheder lige nu – i det 21. århundrede.

Det er ikke let, men ved hjælp af enkle strukturer og få simple ledelsesværktøjer til selvindsigt, selvbevidsthed og selvledelse, i en kontekst af selvledede og selvstyrende teams, får vi det til at virke. Små skridt hver dag på vej mod et fælles formål.

Vi leverer evidensbaserede, effektive og strukturerede executive coachingforløb kombineret med interaktive og engagerende workshops der udvikler dine ledelsestalenter, dine unge ledere og deres teams mod nye højder.

Det er det vi har specialiseret os i.

Har du brug for hjælp, eller bare en uforpligtende og inspirerende snak, på dette område, så kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar