OUTPLACEMENT?

OUTPLACEMENTBUDGET, HVAD GØR JEG NU?

Outplacement er en proces, hvor en virksomhed støtter en medarbejder, der bliver afskediget, med at finde nyt arbejde eller overgå til en ny karrierevej. Inden for denne kontekst kan ACT Matrix Coaching have tre betydningsfulde virkninger:

  1. Overgangsstøtte: Coachingen kan bidrage til en glattere overgang fra en position til en anden ved at støtte i håndtering af følelser som usikkerhed og stress samt ved at skabe en mere positiv tilgang til karriereskiftet.
  2. Karriereudvikling: ACT Matrix Coaching kan fremme karriereudvikling ved at hjælpe med at identificere nye muligheder, mål og retning i en professionel karriere efter afskedigelsen.
  3. Selvstyring og -ledelse: Coachingen kan styrke medarbejderens evne til at styre og lede deres eget karriereforløb, hvilket kan være afgørende for at finde nye jobmuligheder og bevare en positiv tilgang til karriereskiftet.

Ny inspiration og energi? – kom og vær med her på tirsdag:

https://www.crowdcast.io/c/n7gly54hzfmv

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #coaching

Kontakt os

Skriv et svar