UBETINGET💥

UBETINGET 💥
Perfekt kærlighed driver frygten ud af mig. Hvor der er kærlighed er der ingen betingelser og krav, ingen forventninger, ingen afhængighed. Jeg forlanger ikke at du gør mig glad; min lykke afhænger ikke af dig. Skulle du forlade mig, vil jeg ikke have ondt af mig selv; Jeg elsker dit selskab, jeg elsker dig lige som du er, men jeg klamrer mig ikke til dig.

Dejlig dag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anders Christian Hjort 🌞

Hvis du er udfordret på trivslen og selvværdet på arbejdet eller i parforholdet, så er der faktisk gode og enkle selvudviklingsværktøjer der kan gøre en forskel for dig i hverdagen, hurtigere end du måske tror. Kontakt mig her og hør mere:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar