DE 2 ULTIMATIVE SPØRGSMÅL I SELVLEDELSE OG LEDELSE💥

DE 2 ULTIMATIVE SPØRGSMÅL I SELVLEDELSE OG LEDELSE💥

Når jeg som coach hjælper ledere med at øge deres psykologiske fleksibilitet og etablere psykologisk tryghed i dem selv og deres organisationer; er der særligt et par spørgsmål der bare virker:

“Hvordan kan jeg bedst hjælpe mig selv?”
“Hvordan kan jeg bedst hjælpe dig?”

Jeg hører det bare så sjældent brugt af ledere, og vi genkender det måske mest fra detailhandlen, når vi møder en ekspedient, der gerne vil sælge og servicere os.

I kontekst af ledelse og respektfuld kommunikation er dette spørgsmål bare så dybt meningsfuldt og fyldt med positiv energi.

Jeg oplever, at min mentale standard og tilgang som leder, når jeg stillede spørgsmål, for det meste var at følge op på, kontrollere, måle og veje mine medarbejderes og min egen performance. En frygtbaseret tilgang, der sjældent virkede optimalt.

Kan du genkende det?

Men faktisk er mit primære job som leder, at klæde både mig selv og mine medarbejdere på, dag ind og dag ud, ved skabe de trygge rammer og betingelser, hvorfra vi bedst kan blomstre og bidrage til virksomhedens fælles formål. En respektfuld og tillidsbaseret tilgang, hvor alle vinder og alle trives.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

De sidste 2 måneder har vi arbejdet med at øge den #psykologiskfleksibilitet og #psykologisktryghed i to globale koncerners (en amerikansk og en japansk) danske datterselskaber og deres teams, så de enkelte i teamet får indsigt, mod og sammenhængskraft til at spille hinanden gode.

Kernen er at samle teamet omkring et fælles formål, teamet værdier, motivation og styrker, og modet til at sætte tempoet ned, få hjertet med, og tage de første små skridt med at gøre nye ting og gøre tingene anderledes, så tingene kommer til at virke bedre og føles godt.

Forskningen viser at trivsel, engagement og livsmestring fører til fastholdelse af de dygtigste medarbejdere og iøvrigt high performance og to cifrede vækstrater – på bundlinien 💥🕺💃

Whats not to like…?

Og

“Hvordan kan jeg bedst hjælpe DIG?”

Kontakt mig her hvis du vil vide mere om hvordan vi måske kan hjælpe dig og dit team:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar