KÆRLIGHED ❤️

KÆRLIGHED ❤️
“Jeg anså kærlighed for at være et forhold mellem to mennesker. Jeg anså kærlighed for at være en følelse der finder sted mellem to mennesker. Men når jeg ser med klare øjne, så er kærlighed er ikke et forhold. Kærlighed er opløsningen af ​​forholdet. Det er et forholds “kollaps” eller “sammenbrud”. Du og jeg bliver til os. Separationen falder bort.

Det er ikke muligt for mig at elske en anden person. I oplevelsen af ​​kærlighed opløses vores adskillelse og vi smelter sammen.

Det er derfor Rumi engang sagde disse smukke ord: “Sande elskere mødes aldrig rigtigt. De er i hinanden hele tiden.”

Kærlighed, for mig, er således ikke et møde mellem to mennesker. Det er opløsningen af ​​den tilsyneladende adskillelse mellem de to, og en åbenbaring af den forudgående ‘enhed’ af disse to tilsyneladende adskilte.

Så kærlighed er ikke en oplevelse, som de adskillte har, det er opløsning af adskillelsen, en åbenbaring af virkeligheden, en åbenbaring i form af bevidstgørelse af at vi allerede er i hinanden.

Bevidsthed er kærlighed.”

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

“ACT Matrix Coaching – Din vej til et liv uden stress og udbrændthed”

Kontakt mig her for en uforpligtende snak om mulighederne:

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar