PEESONLIG UDVIKLING 💥

PERSONLIG UDVIKLING 💥
Jeg går glip af rigtig mange muligheder, hvis jeg kun spørger, hvad der kunne gå galt. Det er også værd lige at spørge, hvad der kunne gå godt.

Al forandring indebærer risiko for fejl og at mislykkes. Men at holde fast i status quo indebærer også risici:

Jeg vil i så fald ikke kunne udvikle mine færdigheder, og dermed mine meningsfulde bidrag til verden omkring mig.
Det er derfor bedre for mig at eksperimentere og lære gennem mine oplevelser, end aldrig at eksperimentere overhovedet.

Når vi kun fokuserer på, hvad der kunne gå galt, kan det begrænse vores muligheder og hindre vores personlige udvikling. Det er vigtigt at huske på, at alle oplevelser, både succeser og fejl, kan lære os noget og hjælpe os med at vokse som mennesker.

At eksperimentere og tage chancer kan føles skræmmende og usikkert, men det kan også være meget givende og føre til nye opdagelser og muligheder. Det er vigtigt at huske, at selvom vi kan mislykkes, så er det ikke ensbetydende med, at vi er fiaskoer. Det er vigtigt at se fejl som en mulighed for at lære og forbedre sig.

Det er også vigtigt at huske, at vores egne begrænsninger ofte er selvskabte. Vi kan have tendens til at tro, at vi ikke kan klare en bestemt udfordring, men når vi tager skridtet og prøver, kan vi blive overraskede over vores evner.

Så ved at eksperimentere og tage chancer, kan vi udfordre vores begrænsninger, lære af vores oplevelser og vokse som mennesker. Så det er en god ide at fokusere på, hvad der kan gå godt, og give sig selv lov til at prøve og fejle.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

“Undgå stress og sygemeldinger – Tilmeld dig ACT Matrix Coaching Webinar nu!”

Tilmeld gratis her:

https://www.crowdcast.io/e/undg-stressrelaterede

Klienthistorie:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar