Dilemma 3

Ugens dilemma:

Kære Anna Helene

Min kæreste og jeg er fanget i en grotesk dilemma i vores parforhold. Vores uenigheder eskalerer til absurde niveauer, hvor vi kaster ting efter hinanden og bruger bizarre og fornedrende taktikker for at få det sidste ord. Jeg ønsker virkelig at finde en måde at håndtere disse uenigheder på en mere konstruktiv måde, hvor vi kan genskabe respekt og opbygge et sundt forhold. Men det er svært at bryde den onde cyklus og finde en vej tilbage til en mere harmonisk tilværelse sammen. Jeg er fast besluttet på at lære, hvordan vi bedst kan tackle vores uenigheder og konflikter, så vi kan genopbygge vores forhold til et mere fornuftigt og fredeligt sted.

Kærlig hilsen
Holger 😅

Kom og vær med til at hjælpe Holger godt videre imorgen 19.30 på vores crowdcast her:

https://www.crowdcast.io/c/5xorrm0y007g

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar