PRIVILEGIER 💥

PRIVILEGIER 💥
Hvordan jeg er, er mit valg,
min vej, min måde.
Lige meget hvad andre gør,
så er jeg sådan som jeg er.
Jeg ikke har givet nogen den frihed, at skræmme mig, gøre mig vred, gøre mig glad, gøre mig ulykkelig.
Min lykke afhænger ikke af noget eller nogen.
Disse privilegier holder jeg for mig selv.
For hvis en anden kan bestemme, hvad der kan ske inden i mig lige nu, er det så ikke det ultimative slaveri?
Den jeg er står ikke til forhandling.

Denne refleksion handler om at tage ansvar for ens eget liv og følelser og ikke lade andre bestemme over dem. Det handler om at værdsætte ens egen unikke personlighed og valg i livet. Ved at holde disse privilegier for sig selv, kan man undgå at blive påvirket af andres handlinger eller tanker og bevare sin egen frihed og lykke. Det er en påmindelse om at være autentisk og ægte, og ikke lade nogen ændre ens kerneværdier eller hvem man er som person. Det kan også ses som en opfordring til at tage kontrol over ens eget liv og ikke lade andre styre det.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Overvind stress og udbrændthed – ACT Matrix Coaching Webinar i aften onsdag 8/3-2023 kl. 19.30-20.15 lige her:

https://www.crowdcast.io/e/overvind-stress-og

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar